CARRET DE COMPRA 0article(s)

Firmware

Si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres abans d'actualitzar el firmware.

Actualitzeu el Matecam X1 FWinstrucció

1. Formateu la targeta de memòria, connecteu la càmera a l'ordinador mitjançant un cable USB,

2.Copieu el fitxer FWMT66.bin a la targeta de memòria arrel.

3.Inseriu la targeta de memòria a la càmera, premeu el botó de restabliment

4. s'està actualitzant ara. El LED en mode de detecció de moviment parpellejarà ràpidament.

5. A continuació, reinicieu la càmera, el LED fa un cercle i, a continuació, engegueu-lo per gravar

6. A continuació, suprimiu el fitxer directament de la targeta de memòria arrel.

Quan formateu la targeta de memòria, engegueu la càmera i premeu llargament la tecla de l'obturador 10 segons, llavors es formatarà.

Actualitzeu el Matecam X7 FWinstrucció

1: Copieu el fitxer FWX7.bin al directori arrel de la targeta.

2: Connecteu la bateria per encendre'l o connecteu un cable USB a l'ordinador per encendre'l.

3: En començar l'actualització, el LED indicador de gravació parpellejarà ràpidament i es reiniciarà automàticament després d'uns 2 minuts. Després d'executar la llum LED, per defecte entrarà a la unitat USB.

4: Suprimiu el fitxer d'actualització, en cas contrari, s'actualitzarà una vegada cada vegada que s'encengui l'ordinador.

Actualitzeu el Matecam X9 FWinstrucció

Col·loqueu el fitxer X9.BRN al directori arrel de la targeta, engegueu-lo (el PC no està connectat)

Els indicadors 4K parpellegen seguits per iniciar l'actualització, l'actualització es completa en uns 90 segons i la màquina s'apaga automàticament i el fitxer d'actualització s'elimina automàticament.

Nota: el temps és d'uns 2 minuts i l'alimentació no es pot tallar a mig camí. en cas contrari, no podríeu tornar a engegar la màquina.

Atenció: després de l'actualització, cal esborrar el fitxer TXT de la targeta.

On aconseguir l'APP X1/x7?

• Escaneja el codi QR del manual per descarregar.
  • Cerca "matecam" a APP Store/Google Play.

On aconseguir l'APP X9?

• Escaneja el codi QR del nostre manual per descarregar-lo.
  • Cerca d'Android "matecam" o "viidure" a APP Store/Google Play.
  • Cerca d'IOS "ismart DV2" o "viidure" a APP Store/Google Play.

2146

Qualsevol pregunta, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Correu electrònic: support@matecamera.com

Moltes gràcies!!